İzmir’de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

İzmir Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı

İzmir’in Çiğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kimliği belirsiz bir otomobil ile O.B’nin aracı çarpıştı.

Kaza sonucunda araçta bulunan K.A. ve C.D. isimli kişiler yaralandı.

Olayın hemen ardından, polis ve sağlık ekipleri kaza yerine yönlendirildi.

Yaralılardan K.A. Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, C.D. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların durumlarının ciddi olduğu belirtilirken, sürücü O.B. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Related Posts

Türkiye’de faaliyet gösteren siyasi parti sayısı belli oldu…

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının güncellediği kayıtlarına göre, 180 siyasi partinin faaliyette olduğu Türkiye’de, AKP 10 milyon 878 bin 733 ile en fazla üyeye sahip siyasi parti konumunda bulunuyor.

Türkiye’nin fındık ihracatının yüzde 33’ü Trabzon’dan yapıldı

Türkiye’nin ocak-haziran dönemindeki fındık ihracatının değerde yüzde 33’ü Trabzon’daki firmalar tarafından gerçekleştirildi.

Bali açıklarında feribot faciası: 6 ölü, 30’dan fazla kayıp

Endonezya’nın Bali adası açıklarında bir feribotun batması sonucu en az 6 kişi hayatını kaybetti, 30’dan fazla kişi kayboldu

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

En düşük emekli maaşı düzenlemesi komisyonda kabul edildi

En düşük emekli maaşının 16 bin 881 TL’ye yükseltilmesini öngören madde, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.

İmamoğlu’ndan Mehmet Şimşek’e sert tepki: ‘Milleti yoksullaştırma planı tıkır tıkır işliyor!’

Tutuklu bulunan İBB Başkanı İmamoğlu “İki yıl önce %38 enflasyonla görevi alanlar, milletin çektiği bunca çileye rağmen %35’e düşüşü “başarı” diye sunuyor. Takdir milletimizindir!” dedi.