İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında 23 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 8 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi. Saldırıda bir çocuğun da yaşamını yitirdiği belirtildi.

Bani Süheyla beldesindeki bir eve düzenlenen bombalı saldırıda ise 2 kişinin yaşamını yitirdiği bilgisi paylaşıldı.

Deyr el-Belah kentinin doğusunda yerinden edilmiş kişiler için kurulan Munasıra kampının hedef alındığı bir hava saldırısında 3 Filistinlinin hayatını kaybettiği, bunlardan birinin çocuk olduğu belirtildi.

İsrail’in Tel ez-Zater bölgesindeki bir eve düzenlediği hava saldırısında 3 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

İsrail’in hedef aldığı okulda 7 Filistinli hayatını kaybetti.

İsrail ordusunun Gazze’nin doğusundaki Tuffah Mahallesi’nde yerinden edilenlerin sığındığı “El-Kerame” okulunu hedef aldığı saldırıda yaşamını yitiren 7 Filistinlinin yanı sıra, okul enkazında da çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.

Görgü tanıkları, İsrail’in Nusayrat Mülteci Kampı’nın kuzeyindeki konutları yıkmaya devam ettiğini ifade etti.

Related Posts

Ukrayna ‘tam ve koşulsuz ateşkese’ hazır

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, pazartesi gününden itibaren en az 30 günlük ateşkese hazır olduklarını ifade etti.

CHP, Van’da | Özgür Özel: Geçmişte demokrasiden istifade edenler, bugün sandığı işlevsiz kılıyor!

CHP, Van’da | Özgür Özel: Geçmişte demokrasiden istifade edenler, bugün sandığı işlevsiz kılıyor!

İran ile ABD arasındaki görüşmenin tarihi belli oldu

İran ile ABD arasındaki dördüncü tur nükleer görüşmelerin 11 Mayıs’ta Umman’da yapılacağı doğrulandı.

Son Dakika… PKK’nin fesih kongresi: DEM Parti’den 8 maddelik açıklama

Son dakika haberi… Terör örgütü PKK’nin 12. Kongresi’ni 5-7 Mayıs tarihleri arasında topladığını açıklamasının ardından DEM Parti’den 8 maddelik bir açıklama geldi.

Erişim engelinin ardından… Ekrem İmamoğlu’ndan Van mitingine çağrı!

Silivri’de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, X hesabına erişim engeli getirilmesinin ardından Instagram hesabından CHP’nin 10 Mayıs’ta Van’da gerçekleştireceği mitinge çağrıda bulundu.

Trump, Çin’e uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi önerdi

Trump, Çin’e uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi önerdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir