Bakan Yumaklı: 9 Mayıs’ta 81 ilde ormanlarımızda buluşuyoruz

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Yeşil Vatan’ı Koruma Çağrısı Yaptı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Yeşil Vatan’ı koruma kararlılığını bir kez daha vurgulayarak, 9 Mayıs Cuma günü 81 ilde düzenlenecek orman temizliği etkinliği için çağrıda bulundu.

Geçtiğimiz yıl başlatılan ve büyük ilgi gören “Orman Benim” kampanyasının bu yıl da devam edeceğini açıklayan Bakan Yumaklı, vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti.

“Bizler Yeşil Vatan’ı gelecek kuşaklara aktarmak için çok yoğun bir çaba ve gayret içerisindeyiz.” diyen Yumaklı, etkinliğin amacının, yangın riskini artıran atıkları özellikle yol kenarlarından temizlemek olduğunu belirtti.

Bakan Yumaklı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz yıl başlattığımız Orman Benim kampanyası bu yıl da devam edecek inşallah. 9 Mayıs Cuma günü, 81 ilde gerçekleştirilecek etkinlikle ormanlarımızı yangınlara sebebiyet verecek maddelerden, özellikle yol kenarları başta olmak üzere, temizleyeceğiz. Ben genç yaşlı demeden, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da bütün vatandaşlarımızı bu değerli kampanyaya katılmaya davet ediyorum.”

İbrahim Yumaklı’nın Twitter hesabından yapılan paylaşımı buradan inceleyebilirsiniz.

Related Posts

Muğlalı arkeologlar Başkan Yiğit ile devam kararı aldı

Arkeologlar Derneği Muğla Şubesi II. Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Nisan Cumartesi günü Menteşe Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Lüks otel görevlisi ifşaladı: Milyarderlerin tuhaf talepleri

Saray kapılarının ardında gizlenen tuhaf taleplerin perde arkası, eski bir lüks otel görevlisinin anlatımlarıyla aralandı.

56 kişiye mezar olmuştu… Nilüfer Apartmanı davasında skandal savunma: ‘Müvekkilim görevini mevzuata uygun ve layıkıyla yerine getirmiştir’

Hatay’da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 56 kişinin hayatını kaybettiği Nilüfer Apartmanı davasında firari sanık Süleyman Çağan’ın avukatı, “Müvekkilim, yıkılan binanın inşaat sürecinde yapı denetiminde yardımcı kontrol elemanı olarak görevini mevzuata uygun ve layıkıyla yerine getirmiştir” dedi.

Fenomen Murat Övüç’e hapis şoku! Şalla çektiği video başına iş açtı

Fenomen Murat Övüç hakkında sosyal medyada şal ile çektiği videoya ilişkin ‘halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek’ suçundan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle iddianame hazırlandı.

1 lira bile masrafı yok, kilosu 70 TL’den satılıyor

Dünyanın önde gelen üzüm üretim merkezlerinden Manisa’nın Alaşehir ilçesinde çiftçiler, mayıs ayıyla yeşillenen asmalardaki yaprakları satarak ek gelir elde ediyor.

Büyükelçi Ossowski’nden İmamoğlu açıklaması: Tutuklanması diyaloğu zayıflattı, sosyal medya engeli olumsuz bir gelişme

Büyükelçi Ossowski’nden İmamoğlu açıklaması: Tutuklanması diyaloğu zayıflattı, sosyal medya engeli olumsuz bir gelişme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir