Hesabı kapatılan İmamoğlu’nun ilk mesajını Özgür Özel paylaştı

Ekrem İmamoğlu’nun Hesabı Engellendi, Siyaset Arenası Karıştı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun resmi Twitter hesabının erişime engellenmesi, siyaset dünyasında büyük yankı uyandırdı. CHP’li Özgür Özel, #İmamoğluHerYerde etiketiyle İmamoğlu’nun mesajını paylaşarak destek verdi.

İmamoğlu, paylaşımında rakiplerinin panik içinde olduğunu belirterek, “Beni hapse atsan, sosyal medya hesaplarımı engellesen unuttuğun bir şey var; bu ülkede milyonlarca Ekrem var.” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da İmamoğlu’nun mesajını destekleyerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Related Posts

Ukrayna ‘tam ve koşulsuz ateşkese’ hazır

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, pazartesi gününden itibaren en az 30 günlük ateşkese hazır olduklarını ifade etti.

CHP, Van’da | Özgür Özel: Geçmişte demokrasiden istifade edenler, bugün sandığı işlevsiz kılıyor!

CHP, Van’da | Özgür Özel: Geçmişte demokrasiden istifade edenler, bugün sandığı işlevsiz kılıyor!

İran ile ABD arasındaki görüşmenin tarihi belli oldu

İran ile ABD arasındaki dördüncü tur nükleer görüşmelerin 11 Mayıs’ta Umman’da yapılacağı doğrulandı.

Son Dakika… PKK’nin fesih kongresi: DEM Parti’den 8 maddelik açıklama

Son dakika haberi… Terör örgütü PKK’nin 12. Kongresi’ni 5-7 Mayıs tarihleri arasında topladığını açıklamasının ardından DEM Parti’den 8 maddelik bir açıklama geldi.

Erişim engelinin ardından… Ekrem İmamoğlu’ndan Van mitingine çağrı!

Silivri’de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, X hesabına erişim engeli getirilmesinin ardından Instagram hesabından CHP’nin 10 Mayıs’ta Van’da gerçekleştireceği mitinge çağrıda bulundu.

Trump, Çin’e uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi önerdi

Trump, Çin’e uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi önerdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir