Bahçesindeki tilkileri elleriyle besliyor

Ereğli ilçesinde Yemeklerle Beslenen Tilki!

Ereğli ilçesi Kandilli beldesinde bulunan TTK Armutçuk Müessesi’ne ait misafirhanede çalışan Demir Hüseyin Yazıcı, bahçedeki kedileri beslerken bir tilkinin de ara ara yaklaştığını fark etti. Yazıcı, zamanla tilkiyi de beslemeye karar verdi.

Beslediği tilkiye ‘Misafir’ adını veren Yazıcı, 1 aydır aralarında bir dostluk oluştuğunu belirtti. “Doğa ile iç içe misafirhanede artan yemek ve ekmekleri kedilere veriyorduk. Bir süre sonra tilkinin de gelmeye başladığını gördüm. Zorlu bir sürecin ardından bir dostluk kurduk. İlk başta çekingen davrandı ancak alıştı. Belli zaman aralıklarında uğrayıp bizimle yemek ve ekmek paylaşıyor. Kedilerle pek anlaşamıyor ama beslendikten sonra doğal yaşam alanına geri dönüyor” şeklinde konuştu.

Related Posts

Milletin su parasıyla kendine TOGG bile almış

AKP yönetimindeki Konya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı KOSKİ Genel Müdürlüğü’nde muhasebe elemanı olarak çalışan Döndü K., 5 yıl boyunca abonelerin depozito ücretlerini yakınlarının hesaplarına geçirdi. Döndü K., zimmetine geçirdiği paralarla birisi TOGG T10X marka araç olmak üzere iki araba, 2 ev ve başka taşınmazlar aldı. Hakim karşısına çıkan Döndü K.’ya “nitelikli zimmet” suçundan 21 yıl hapis cezası verildi.

Gazeteci Timur Soykan serbest bırakıldı

‘Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ iddiasıyla gözaltına alınan gazeteci Timur Soykan yurtdışı çıkış yasağı şeklindeki adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı.

Kılıçdaroğlu’ndan operasyonlar sonrası CHP’ye destek: Belediye başkanlarımızın yanındayım; korkmayın, dağılmayın!

Kılıçdaroğlu’ndan operasyonlar sonrası CHP’ye destek: Belediye başkanlarımızın yanındayım; korkmayın, dağılmayın!

Paris’teki Seine Nehri 100 yıl sonra yüzmeye açıldı

Seine Nehri, 1923’te başlayan yüzme yasağının ardından yeniden halkın kullanımına sunuldu. 2024 Olimpiyatları öncesi yapılan 1,4 milyar euroluk temizlik yatırımı sayesinde, nehir artık hem sporculara hem de halka açık üç farklı noktada yüzme imkânı sağlıyor

Gökyüzü karardı aniden bastırdı! 24 kişi öldü 25 çocuk kayıp: Tatil keyfi can pazarına dönüştü

ABD’nin Teksas eyaletindeki Guadalupe nehrinin uyarı için zaman kalmadan bir saatten kısa sürede yaklaşık 8 metre yükselmesiyle gelen sel, bölgede hafta sonunu karavanlar ve tatil kabinlerinde geçirenleri sürükleyip götürdü. Yetkililer sel felaketi …

Avrupa kavruluyor! Sıcaklıklar rekor kırarken klima kullanımı neden hala oldukça nadir? ‘Sıcaklığı 4 derece arttırıyor’

Avrupa’yı etkisi altına alan rekor sıcaklıklar, kıtayı iklim değişikliğinin acı gerçekleriyle yüzleştiriyor. ABD ve Türkiye’ye kıyasla çok daha düşük klima kullanım oranına sahip Avrupa’da, tarihsel alışkanlıklar, yüksek enerji maliyetleri ve mimari engeller, serinleme çabasını zorlu bir ikileme dönüştürüyor.