Bakan Tunç Karabük’te konuştu! ‘Tüm hedefimiz ülkemizi dünyanın en güçlü ülkesi yapmak’

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye’nin Terörsüz Dönemine Girdiğini Açıkladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye’nin artık terörsüz bir döneme girdiğini ve ulusun birlik içinde en güçlü ülkelerden biri olma hedefine doğru ilerlediğini belirtti. Karabük’ün Yenice ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında yapılan iftar programında açıklamalarda bulunan Bakan Tunç, Türkiye’nin son 22-23 yılda insanı güçlendirmek için önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini vurguladı.

Bakan Tunç, yaptığı konuşmada, güçlü ailelerin güçlü toplumlar oluşturduğuna dikkat çekerek, aile yapısının korunmasının önemine değindi. Ayrıca, ülkenin terörsüz bir Türkiye’ye doğru ilerlediğini söyleyerek, harcanan kaynakların teröre değil, ülkenin kalkınmasına harcanması gerektiğini belirtti.

Tunç, şehitlerin emanetine sahip çıkacaklarını ve terörle mücadelede elde edilen başarıların devam edeceğini ifade ederken, terörün artık tarih olmaya başladığını da vurguladı. Şehit ailelerine desteklerini sürdüreceklerini ve ülkede her türlü terörün son bulacağını vurgulayan Bakan Tunç, Türkiye’nin güçlü ve birlik içinde ilerlemeye devam edeceğini belirtti.

Tunç’un sözlerinin ardından vatandaşların taleplerini de dinlediği iftar programı sonrasında Bakan Tunç, ilçeden ayrıldı.

Related Posts

Trabzonspor’da Saul Niguez transferi iptal! Uçağa binmekten son anda vazgeçti

Trabzonspor, ailevi sebepleri gerekçe göstererek uçağa binmeyen ve kararından vazgeçtiğini bildiren Saul Niguez’in transferinin iptal olduğunu açıkladı

Yer: Konya! ”Bize iş yaptırmıyorsunuz” deyip polislere saldırdılar

Konya’da uygulama noktasının karşısındaki çorbacı çalışanları, ”Bize iş yaptırmıyorsunuz” diyerek polislere saldırdı. O ana ilişkin görüntüler güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Marmara’da 36 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da yapılan denetimlerde 36 düzensiz göçmen yakalandı.

TBMM’de 32 kanun teklifi kabul edildi

TBMM’nin 28. Dönem 3. Yasama Yılı sona erdi. Genel Kurul’da 32 kanun teklifi yasalaştı.

İsrailli polis İran’la savaşta sığınağı halka kapattı, içeriden kişisel eşyaları çıktı

İsrail’de bir polis amirinin İran ile savaş sırasında halka açık olması gereken bir sığınağı kapalı tuttuğu ortaya çıktı. Açılması emredilen sığınaktan amirin kişisel eşyaları çıktı.

Çin’de Elektrikli Araç Fuarı

Beijing’de düzenlenen fuarda elektrikli araçların teknolojileri sergilendi.