Başkan açıkladı: Emekliye 10 bin lira destek

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Emekli Yurttaşlara Pazar Desteği Sağlayacak

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, 31 Mart yerel seçimlerinde emekli yurttaşlara verdiği “pazar desteği” sözünü yerine getirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Meclisi tarafından alınan kararla ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi emekli yurttaşlara ekonomik destek sağlanacak ve 10 bin TL tutarında pazar desteği verilecek. Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bu çalışmayı yürüterek emeklilerin ekonomik yüklerini hafifletmeyi ve temel ihtiyaçlarını daha rahat karşılamalarını amaçlıyor.

“Pazar Desteğini Başlatıyoruz”

İnan Güney, sosyal belediyecilik anlayışının temelinde insan odaklı hizmet ve dayanışma olduğunu vurgulayarak, “Bizim için sosyal belediyecilik sadece hizmet üretmek değil; aynı zamanda ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak, onların hayatlarına dokunabilmek. Beyoğlu’nda yaşayan emekli vatandaşlarımızın ekonomik zorluklarını hafifletmek ve yaşam kalitelerini artırmak adına kısa sürede önemli çalışmalar yaptık. İlk kez açtığımız Emekli Evi de bunlardan bir tanesi. Şimdi de seçim sürecinde verdiğimiz sözler kapsamında emeklilerimiz için pazar desteğini başlatıyoruz. Beyoğlu’nda kimseyi yalnız bırakmayacağız. Her zaman halkımızın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Güney, ayrıca ilçede ikinci Emekli Evi’nin Kalaycıbahçe’de açılacağını duyurdu.

Related Posts

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

En düşük emekli maaşı düzenlemesi komisyonda kabul edildi

En düşük emekli maaşının 16 bin 881 TL’ye yükseltilmesini öngören madde, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.

İmamoğlu’ndan Mehmet Şimşek’e sert tepki: ‘Milleti yoksullaştırma planı tıkır tıkır işliyor!’

Tutuklu bulunan İBB Başkanı İmamoğlu “İki yıl önce %38 enflasyonla görevi alanlar, milletin çektiği bunca çileye rağmen %35’e düşüşü “başarı” diye sunuyor. Takdir milletimizindir!” dedi.

Ümit Özdağ, Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret edecek

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, gelecek hafta Silivri Ceza İnfaz Kurumu’na gerçekleştireceği ziyaret için Adalet Bakanlığı’ndan gerekli izni aldığını açıkladı. Özdağ, Çarşamba günü Ekrem İmamoğlu, Fatih Altaylı ve Ayşe Barım ile cezaevinde görüşeceğini, diğer bazı tutuklularla da bir araya geleceğini söyledi.

Ünlü sanatçının albüm tanıtımı kan gölüne döndü! Çok sayıda ölü ve yaralı var…

Polis yetkilileri Chicago’daki silahlı saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Söz konusu saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişinin hayatını kaybettiğini kaydeden yetkililer, 14 kişinin de yaralandığını ve hastanelere kaldırıldığını açıkladı. Polis …

Yılmaz Özdil’den yangın isyanı: ‘Gözyaşıyla söner mi?’

SÖZCÜ Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, İzmir’de günlerdir süren orman yangınlarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti.