Büyükşehir, Bursa’daki tarım paydaşlarını dinledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım Paydaşlarını Dinledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, tarıma verilen desteklerin sonuç odaklı ve ölçülebilir hale getirilmesi amacıyla ‘Tarım Paydaşları İş Birliği Koordinasyon Veri ve Bilgi Edinimi Toplantısı’ düzenledi. Toplantıya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Hagel, Buski BESAŞ ve Tarım Peyzaj AŞ yetkilileri katıldı.

Toplantıda, Bursa’da tarımsal faaliyet gösteren kurumların koordinasyon içinde çalışması, kaynakların etkili kullanımı, yenilikçi fikirlerin değerlendirilmesi ve verimli hizmet sunumu gibi konular ele alındı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik Planı’nda yer alan tarım sektöründeki hizmetlerin artırılması ve yerel ekonominin desteklenmesi hedefleri de toplantıda tartışıldı.

  • Toplantıda tarımsal desteklerin performansları ölçülebilir hale getirildi.
  • Bursa’daki tarımsal faaliyet gösteren kurumlar arasındaki uyum ve iş birliği ele alındı.
  • Belediye ile diğer kuruluşlar arasındaki koordinasyonun geliştirilmesi konuşuldu.
  • Kentteki kaynakların etkili ve verimli kullanılması hedeflendi.

Related Posts

İran ve ABD Umman’da nükleer görüşmelerin dördüncü turuna başladı

ABD ile İran arasındaki nükleer müzakerelerin dördüncü turu Umman’ın başkenti Maskat’ta başladı. İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi ve ABD Başkanı Donald Trump’ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff’un katıldığı görüşmeler, Ummanlı yetkililerin arabuluculuğunda hem doğrudan hem de dolaylı olarak sürdürülüyor.

Başkentte toplu taşıma araçlarında unutulan eşyalar açık arttırmayla satıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, otobüs, metro ve Ankaray’larda unutulan eşyaları açık artırmayla satışa sundu.

‘Fesih’ kararı beklenirken dikkat çeken adım: Demokratik Birlik İnisiyatifi kuruldu

Diyarbakır’da siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve kanaat önderlerinin yer aldığı Demokratik Birlik İnisiyatifi’nin kuruluş bildirgesi okundu. DEM Parti Van Milletvekili Gülistan Kaçmaz Sayyiğit, “Kürt meselesini; bir özgürlük, demokrasi ve statü sorunu olarak değerlendirir ve çözümünün, yasal ve anayasal düzenlemeler ile yerel demokrasinin güçlendirilmesiyle mümkün olacağını savunuyoruz” dedi.

Metrobüs kazasında hayatını kaybeden Ebru Heper’in acı dolu hikayesi: Bir yıl önce bebeğini kaybetmişti

Beylikdüzü’nde yaşanan metrobüs kazasında hayatını kaybeden Ebru Heper’in (37) acı dolu hikayesi ortaya çıktı. Heper sadece bir yıl önce bebeğini, 40 gün önce de kayınpederini kaybetmişti. Ondan geriye acılı eşi Sabri Heper kaldı. Öte yandan Ebru Heper’in ek mesaiye kaldığı için kazanın yaşandığı metrobüse denk geldiği öğrenildi.

Ukrayna ‘tam ve koşulsuz ateşkese’ hazır

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, pazartesi gününden itibaren en az 30 günlük ateşkese hazır olduklarını ifade etti.

CHP, Van’da | Özgür Özel: Geçmişte demokrasiden istifade edenler, bugün sandığı işlevsiz kılıyor!

CHP, Van’da | Özgür Özel: Geçmişte demokrasiden istifade edenler, bugün sandığı işlevsiz kılıyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir