Ceza’ya Saygı Konserinde Sagopa Krizi! Oğuzhan Uğur’dan açıkla geldi

Ünlü Rapçi Ceza için düzenlenen ve rap camiasının en önde gelen isimlerinin de katılımcı olduğu ve Ceza şarkılarını kendi tarzlarında söyledikleri ‘Saygı1’ konseri sonrası tartışmalar alevlendi.

‘TEKLİF BANA GELMİŞTİ’

Kamuoyunun gözleri çevirdiği ilk isimlerden biri de bir diğer ünlü rapçi Sagopa Kajmer oldu. Sosyal medyada Sagopa’ya ‘Saygı1 için sana da teklif geldi mi abi?’ sorusu yöneltildi. Bunun üzerine Sagopa verdiği cevapta ‘İlk teklif bana geldi fakat öyle bir gece için daha yolum var benim. Şöyle bi 10 yıl sonra kabul ederim’ diye cevap verdi.

OĞUZHAN UĞUR’DA TOPA GİRDİ

Tartışmaların alevlenmesi ile beraber konser formatının sahibi olan Oğuzhan Uğur da sosyal medya üzerinden açıklama yayınladı. Sagopa’nın hayranı olduğunu söyleyen Uğur şu mesajı paylaştı:

“Ancak bu açıklamasını şaşkınlıkla okudum. Büyük ihtimalle kendisine yanlış bilgi verdiler… Çünkü format sahibi olarak birinci ağızdan söylüyorum, kendisine SAYGI1 için ben ve ekibim tarafından hiçbir teklif gitmemiştir.”

Sadece çekim gecesine üç gün kala, Ceza için bir videoyla selam yollamasını en samimi duygularımla rica ettim. Küslük bitsin istedim. Reddetti, asla ısrar etmedim. Ayrıca SAYGI1, kendisinin düşündüğü gibi yalnızca yaş almış emektar ustalar için yapılmıyor, çığır açmış genç müzisyenler için de hazırlanıyoruz.”

“KİM NASIL ANLARSA ANLASIN”

Oğuzhan Uğur’un açıklaması üzerine tekrardan konuya dair açıklama yapan Sagopa Kajmer ise teklifin kendisine geldiği konusundaki ısrarını sürdürdü. Sosyal medyada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Dediğim gibi bana geldi dolaylı yollardan menajerimle. 2 ayrı teklif geldi. Bu çok net Oğuzhan’ın dediği ikinci teklif. Kim neyi nasıl anlarsa anlasın artık ne diyeyim”

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir