CHP’den kadın başkanlara yönelik çirkin ifadelere tepki: ‘Bu ahlaksızlıklarınızla birlikte gideceksiniz’

CHP Genel Başkan Yardımcısından Fatma Kaplan Hürriyet ve Sinem Dedetaş’a Tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a karşı yapılan ifadelere karşı tepkisini dile getirdi.

Gökan Zeybek, sözlerine şöyle devam etti:

“Lütfen şu anda yaptıklarınızı bir daha gözden geçirin. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ve Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a karşı kullandığınız alçak ve yobaz ifadeler hiç hoş değil. Kendinizi ne olarak gördüğünüzü bir düşünün, lütfen seviyeli bir şekilde konuşun. Biz her zaman saygılı kalmaya devam edeceğiz, siz ise saldırgan tutumunuzu sürdürüyorsunuz. İfadelerinizin hukuk karşısında hesabını vermek zorunda kalacaksınız.”

“Nefret Dolu Sözler”

AK Partili Mehmet Ustaoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ‘kiralık’ diyerek siyasetteki çürümüş düşünceleri bir kez daha gözler önüne serdi. Bu, sadece bir hakaret değil, kadın siyasetçilere yönelik planlı bir nefretin açıkça dile getirilmesidir. Sinem Hanım’a yönelik kirli sözlerin arkasında ise 30 yıl sonra Üsküdar Belediyesi kaybetmenin verdiği kıskançlık yatmaktadır.

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a karşı ahlaka aykırı ve akıl almaz suçlamalarınızı size geri iade ediyoruz. Bu tür davranışlarınıza alışmanız gerekecek. Artık bu tür tacizler sona eriyor. Ülkenin kadınlarına karşı saygısızlığınızı öğreteceğiz, beyninize bunu kazıyacağız. Bu tür ahlaksızlıklarınızla birlikte gitmeye mahkumsunuz. Değerli arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Related Posts

Kılıçdaroğlu’ndan operasyonlar sonrası CHP’ye destek: Belediye başkanlarımızın yanındayım; korkmayın, dağılmayın!

Kılıçdaroğlu’ndan operasyonlar sonrası CHP’ye destek: Belediye başkanlarımızın yanındayım; korkmayın, dağılmayın!

Paris’teki Seine Nehri 100 yıl sonra yüzmeye açıldı

Seine Nehri, 1923’te başlayan yüzme yasağının ardından yeniden halkın kullanımına sunuldu. 2024 Olimpiyatları öncesi yapılan 1,4 milyar euroluk temizlik yatırımı sayesinde, nehir artık hem sporculara hem de halka açık üç farklı noktada yüzme imkânı sağlıyor

Gökyüzü karardı aniden bastırdı! 24 kişi öldü 25 çocuk kayıp: Tatil keyfi can pazarına dönüştü

ABD’nin Teksas eyaletindeki Guadalupe nehrinin uyarı için zaman kalmadan bir saatten kısa sürede yaklaşık 8 metre yükselmesiyle gelen sel, bölgede hafta sonunu karavanlar ve tatil kabinlerinde geçirenleri sürükleyip götürdü. Yetkililer sel felaketi …

Avrupa kavruluyor! Sıcaklıklar rekor kırarken klima kullanımı neden hala oldukça nadir? ‘Sıcaklığı 4 derece arttırıyor’

Avrupa’yı etkisi altına alan rekor sıcaklıklar, kıtayı iklim değişikliğinin acı gerçekleriyle yüzleştiriyor. ABD ve Türkiye’ye kıyasla çok daha düşük klima kullanım oranına sahip Avrupa’da, tarihsel alışkanlıklar, yüksek enerji maliyetleri ve mimari engeller, serinleme çabasını zorlu bir ikileme dönüştürüyor.

Halkın özgür haber alma hakkına engel

RTÜK’ün ekran karartma cezasına karşı verilen yürütmeyi durdurma kararı iptal edildi. Salı gününden sonra doğru bilgiye ulaşmak için SÖZCÜ TV’yi açan siyah ekran görecek.

Türkiye’de faaliyet gösteren siyasi parti sayısı belli oldu…

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının güncellediği kayıtlarına göre, 180 siyasi partinin faaliyette olduğu Türkiye’de, AKP 10 milyon 878 bin 733 ile en fazla üyeye sahip siyasi parti konumunda bulunuyor.