CHP’li vekil kulislerdeki iddiayı doğruladı: Muharrem İnce “baba ocağı”na dönüyor

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce’nin CHP’ye Dönüş İddiaları Doğrulandı

T24 Haber Merkezi

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce‘nin CHP’ye geri döneceği iddialarını doğruladı.

CHP’nin 2018’deki Cumhurbaşkanı adayı olan, şu anda Memleket Partisi Genel Başkanı olan Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağıyla ilgili iddialar gündeme geldi. Son günlerde Ankara kulislerinde dolaşan bu iddialar, Sözcü TV’de Aslı Kurtuluş Mutlu tarafından hazırlanan Aklın Yolu programında ele alındı. Programda Ali Öztunç, iddiaları doğrulayan açıklamalarda bulundu.

Ali Öztunç, Aslı Kurtuluş Mutlu’nun “Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağı iddiasına ne diyorsunuz?” sorusuna, “Bu konuda bilgim var, doğru” yanıtını vererek iddiaları doğruladı.

Öztunç, şunları söyledi:

“Muharrem Bey’in Cumhuriyet Halk Partisi’ne dönmek istediği herkes tarafından biliniyor. Ancak parti yönetiminin bu konudaki tutumunu bilmiyorum. Muharrem Bey’in, ‘baba ocağına’ dönme isteği olduğunu biliyorum.

Muharrem Bey’in yakın çevresinde, hukuku olan arkadaşlarının bu isteğini dile getirdiğini biliyorum. Ancak bu durumun hemen sonuçlanacağını düşünmüyorum. Ön planda adaletsizlikler, hukuksuz eylemler ve haksızlıklar var. Parti yönetiminin bu duruma karşı nasıl bir tavır alacağını ya da Genel Başkan’ın planlarının ne olduğunu bilmiyorum. Bu bilgi şu anda henüz paylaşılmadı.”

Program sırasında Sözcü Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, Muharrem İnce ile yaptığı görüşmede, “Şu anda bu konuda bir açıklama yapmayacağını” belirttiğini aktardı.


“Marmara Denizi’ni kurtarmak için 1 milyar dolar gerekiyor” – Prof. Dr. Bayram Öztürk anlatıyor

 

Related Posts

Kılıçdaroğlu’ndan operasyonlar sonrası CHP’ye destek: Belediye başkanlarımızın yanındayım; korkmayın, dağılmayın!

Kılıçdaroğlu’ndan operasyonlar sonrası CHP’ye destek: Belediye başkanlarımızın yanındayım; korkmayın, dağılmayın!

Paris’teki Seine Nehri 100 yıl sonra yüzmeye açıldı

Seine Nehri, 1923’te başlayan yüzme yasağının ardından yeniden halkın kullanımına sunuldu. 2024 Olimpiyatları öncesi yapılan 1,4 milyar euroluk temizlik yatırımı sayesinde, nehir artık hem sporculara hem de halka açık üç farklı noktada yüzme imkânı sağlıyor

Gökyüzü karardı aniden bastırdı! 24 kişi öldü 25 çocuk kayıp: Tatil keyfi can pazarına dönüştü

ABD’nin Teksas eyaletindeki Guadalupe nehrinin uyarı için zaman kalmadan bir saatten kısa sürede yaklaşık 8 metre yükselmesiyle gelen sel, bölgede hafta sonunu karavanlar ve tatil kabinlerinde geçirenleri sürükleyip götürdü. Yetkililer sel felaketi …

Avrupa kavruluyor! Sıcaklıklar rekor kırarken klima kullanımı neden hala oldukça nadir? ‘Sıcaklığı 4 derece arttırıyor’

Avrupa’yı etkisi altına alan rekor sıcaklıklar, kıtayı iklim değişikliğinin acı gerçekleriyle yüzleştiriyor. ABD ve Türkiye’ye kıyasla çok daha düşük klima kullanım oranına sahip Avrupa’da, tarihsel alışkanlıklar, yüksek enerji maliyetleri ve mimari engeller, serinleme çabasını zorlu bir ikileme dönüştürüyor.

Halkın özgür haber alma hakkına engel

RTÜK’ün ekran karartma cezasına karşı verilen yürütmeyi durdurma kararı iptal edildi. Salı gününden sonra doğru bilgiye ulaşmak için SÖZCÜ TV’yi açan siyah ekran görecek.

Türkiye’de faaliyet gösteren siyasi parti sayısı belli oldu…

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının güncellediği kayıtlarına göre, 180 siyasi partinin faaliyette olduğu Türkiye’de, AKP 10 milyon 878 bin 733 ile en fazla üyeye sahip siyasi parti konumunda bulunuyor.