Kastamonu’da Ruhsatsız Silah Operasyonu

Kastamonu’da Ruhsatsız Tabanca ve Tüfek Bulundu, Bir Kişi Gözaltına Alındı

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ve Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramalarda ruhsatsız tabanca, tüfek ve fişek ele geçirildi. Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alındı.

Yapılan incelemelere göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Taşköprü ilçesinde şüpheli şahısların üst ve ikametlerinde arama yaptı. Gerçekleştirilen aramalarda 4 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet ruhsatsız av tüfeği ve tabanca fişeği ele geçirildi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili bir şahsı gözaltına aldı.

Ayrıca, Taşköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir kişinin aracında arama yaptı. Yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ve 7 adet fişek bulundu. Olayla ilgili başka bir kişi de gözaltına alındı. – KASTAMONU

Related Posts

ABD, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump’ın, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak başkanlık kararnamesi imzalayacağını bildirdi.

Barrack F-35 için tarih verdi… ‘Yıl sonuna kadar çözülür’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Türkiye’nin F-35 programına dönmesi konusunda yıl sonuna kadar somut bir gelişme beklediğini söyledi.

Özgür Özel’den orman yangınlarıyla ilgili geçmiş olsun mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, orman yangınlarından etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, “Yangınların en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni ediyorum” dedi.

Trabzon’da Harmantepe şehitleri anıldı

Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde, 109 yıl önce kentin işgali sırasında Harmantepe mevkisinde Rus kuvvetlerinin Karadeniz’e ilerleyişini durdurmak için şehit olan 157 asker için anma töreni düzenlendi.

Felaket anları: Anız yakarken ormanı yaktılar

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin 12 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı. İlk tespitlere göre anız yangınında alevlerin ormana sıçradığı belirlendi. Anız yakanların tespit edilmesi çini çalışma başlatıldı.

Kötü koku ihbarı korkunç görüntüyü ortaya çıkardı! 60 ceset…

Meksika basında yer alan habere göre, Juarez kentinde bulunan ve krematoryum olarak kullanıldığı belirtilen binada, yerel halkın kötü kokular nedeniyle yaptığı şikayet üzerine polis ekipleri inceleme başlattı. Binaya yapılan baskında, bir odada üst …