Kocaeli’de peş peşe patlamalar: 14 yaralı

Kocaeli’de Ardı Ardına Doğal Gaz Patlamaları Meydana Geldi, Yaralılar Var

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen doğal gaz kaynaklı bir patlama sonucunda 13 kişi yaralandı. Aynı ilçede ikinci bir doğal gaz patlaması daha yaşandı ve bir kadın hafif şekilde yaralandı.

Abdi İpekçi Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir binanın birinci katındaki dairede şiddetli bir patlama meydana geldi. İtfaiye, sağlık, AFAD ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Patlamada yaralanan 13 kişi çıkarılarak hastanelere kaldırıldı. Yaralılar durumlarının iyi olduğu belirtilirken, patlama nedeniyle binanın önünde park halindeki araçlar da zarar gördü.

İkinci Patlama

Darıca ilçesinde meydana gelen ilk patlamanın ardından Özhan Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir binanın giriş katında da doğal gaz kaynaklı patlama meydana geldi. Polis, itfaiye ve AFAD ekipleri olay yerine intikal etti ve olayın ardından bir kadının hafif şekilde yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Patlama Çalışma Esnasında Meydana Geldi

Gün boyunca 14 mahallede doğal gaz kesintisi yaşandığı ve bölgede çalışma yapan ekiplerin patlamaya sebep olduğu iddia edildi.

Vali ve Belediye Başkanı Olay Yerinde

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, patlama sonrasında olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Vali Aktaş, patlamaların doğal gaz kaynaklı olduğunu belirtti ve yaralılara şu ana kadar herhangi bir can kaybının olmadığını açıkladı.

Related Posts

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

En düşük emekli maaşı düzenlemesi komisyonda kabul edildi

En düşük emekli maaşının 16 bin 881 TL’ye yükseltilmesini öngören madde, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.

İmamoğlu’ndan Mehmet Şimşek’e sert tepki: ‘Milleti yoksullaştırma planı tıkır tıkır işliyor!’

Tutuklu bulunan İBB Başkanı İmamoğlu “İki yıl önce %38 enflasyonla görevi alanlar, milletin çektiği bunca çileye rağmen %35’e düşüşü “başarı” diye sunuyor. Takdir milletimizindir!” dedi.

Ümit Özdağ, Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret edecek

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, gelecek hafta Silivri Ceza İnfaz Kurumu’na gerçekleştireceği ziyaret için Adalet Bakanlığı’ndan gerekli izni aldığını açıkladı. Özdağ, Çarşamba günü Ekrem İmamoğlu, Fatih Altaylı ve Ayşe Barım ile cezaevinde görüşeceğini, diğer bazı tutuklularla da bir araya geleceğini söyledi.

Ünlü sanatçının albüm tanıtımı kan gölüne döndü! Çok sayıda ölü ve yaralı var…

Polis yetkilileri Chicago’daki silahlı saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Söz konusu saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişinin hayatını kaybettiğini kaydeden yetkililer, 14 kişinin de yaralandığını ve hastanelere kaldırıldığını açıkladı. Polis …

Yılmaz Özdil’den yangın isyanı: ‘Gözyaşıyla söner mi?’

SÖZCÜ Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, İzmir’de günlerdir süren orman yangınlarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti.