Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur, sabah evden çıkmayınca endişeye neden oldu. Yakınları ve akrabaları, Bodur’dan cevap alamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, evde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise sobanın yakınındaki yatakta hareketsiz halde bulundu. Yapılan incelemede maalesef Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, yaşanan trajik olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

Son Dakika! Diyarbakır’da 4 kişinin hayatını kaybettiği faciayla ilgili yeni gelişme

Diyarbakır’da, anne ve üç çocuğunun yaşamını yitirdiği yangın faciasıına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheliden 2’si tutuklandı. 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ümit Özdağ’dan Ferdi Zeyrek için geçmiş olsun mesajı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, elektrik akımına kapılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Çiftçi, köylü ve çevre gönüllüleri bir araya geldi: Maden istemiyoruz

Tokat’ta yüzlerce çiftçi, köylü ve çevre gönüllüsü çevre il ve ilçelerde yapılmak istenen maden arama faaliyetlerini protesto etti.

Hava yolunu ocak-mayıs döneminde 85,4 milyon yolcu kullandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ocak-mayıs döneminde hava yolunu kullanan yolcu sayısının 85 milyon 420 bin 438 olduğunu bildirdi.

AKP-MHP bayramlaşmasında hedef mevcut anayasa: ‘Yamalı bohçaya dönmüş…’

AKP ile MHP birbirlerine bayram ziyaretinde bulundu. Bayram ziyaretinin gündeminde Gazze ve terörsüz Türkiye süreci öne çıkan başlıklar arasında yer aldı.

İsrail, Gazze’de Hamas karşıtı Filistinli aşiretleri silahlandırıyor

İsrail, Gazze’de Hamas karşıtı Filistinli aşiretleri silahlandırıyor