Muhtarlardan Başkan Özel’e Teşekkür

Bozdoğan İlçe Teşkilatı Ziyaret Edildi

AYDIN (İGFA) – İlçedeki esnaflara destek olmak amacıyla Pazar ziyareti gerçekleştiren Başkan Özel, ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bozdoğan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarete, CHP İlçe Başkanı Hasan Karayer, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı. Toplantıda, ilçenin genel durumu ve mahallelerin ihtiyaçları ele alındı.

Muhtarlar, Başkan Özel’e mahallelerde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, belediyenin hızlı ve etkili yaklaşımından memnuniyetlerini belirttiler. Sorunların çözümüne yönelik atılan adımların mahallelerde olumlu yankılar uyandırdığını vurgulayan muhtarlar, Başkan Özel’in gayretlerini takdir ettiklerini ifade ettiler.

Başkan Özel, ilçeye hizmet etmekten duyduğu onuru dile getirerek, “Bozdoğan’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için birlikte çalışıyoruz. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın sesi ve temsilcisidir. Taleplerini dikkate alarak sorunları çözmeye çalışıyoruz. Şimdiye kadar mahallelerin ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşıladık ve bundan sonra da her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz. Birlikte ilçemizi daha da geliştireceğiz” açıklamasında bulundu.

Related Posts

Kılıçdaroğlu’ndan operasyonlar sonrası CHP’ye destek: Belediye başkanlarımızın yanındayım; korkmayın, dağılmayın!

Kılıçdaroğlu’ndan operasyonlar sonrası CHP’ye destek: Belediye başkanlarımızın yanındayım; korkmayın, dağılmayın!

Paris’teki Seine Nehri 100 yıl sonra yüzmeye açıldı

Seine Nehri, 1923’te başlayan yüzme yasağının ardından yeniden halkın kullanımına sunuldu. 2024 Olimpiyatları öncesi yapılan 1,4 milyar euroluk temizlik yatırımı sayesinde, nehir artık hem sporculara hem de halka açık üç farklı noktada yüzme imkânı sağlıyor

Gökyüzü karardı aniden bastırdı! 24 kişi öldü 25 çocuk kayıp: Tatil keyfi can pazarına dönüştü

ABD’nin Teksas eyaletindeki Guadalupe nehrinin uyarı için zaman kalmadan bir saatten kısa sürede yaklaşık 8 metre yükselmesiyle gelen sel, bölgede hafta sonunu karavanlar ve tatil kabinlerinde geçirenleri sürükleyip götürdü. Yetkililer sel felaketi …

Avrupa kavruluyor! Sıcaklıklar rekor kırarken klima kullanımı neden hala oldukça nadir? ‘Sıcaklığı 4 derece arttırıyor’

Avrupa’yı etkisi altına alan rekor sıcaklıklar, kıtayı iklim değişikliğinin acı gerçekleriyle yüzleştiriyor. ABD ve Türkiye’ye kıyasla çok daha düşük klima kullanım oranına sahip Avrupa’da, tarihsel alışkanlıklar, yüksek enerji maliyetleri ve mimari engeller, serinleme çabasını zorlu bir ikileme dönüştürüyor.

Halkın özgür haber alma hakkına engel

RTÜK’ün ekran karartma cezasına karşı verilen yürütmeyi durdurma kararı iptal edildi. Salı gününden sonra doğru bilgiye ulaşmak için SÖZCÜ TV’yi açan siyah ekran görecek.

Türkiye’de faaliyet gösteren siyasi parti sayısı belli oldu…

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının güncellediği kayıtlarına göre, 180 siyasi partinin faaliyette olduğu Türkiye’de, AKP 10 milyon 878 bin 733 ile en fazla üyeye sahip siyasi parti konumunda bulunuyor.