Netanyahu’dan son dakika ateşkes ve Gazze duyurusu: Bu sadece başlangıç

Netanyahu: İsrail, Gazze’ye Yeniden Saldırıya Başladı

Son dakika haberi… İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail’in ateşkesi bozarak dün gece Gazze Şeridi’ne başlattığı saldırıların ardından açıklamalarda bulundu.

‘MÜZAKERELER ATEŞ ALTINDA YÜRÜTÜLECEK’

Netanyahu, İsrail’in Hamas’a karşı yoğun mücadeleye geri döndüğünü, istihbarat servisleri ve İsrail ordusunun bu eylem tarzını tavsiye ettiğini söyledi. Hamas’ın daha fazla rehinenin serbest bırakılması yönündeki tüm önerileri reddettiğini iddia eden Netanyahu, bu nedenle askeri harekatın yeniden başladığını açıkladı.

İsrail’in artık Hamas’a karşı giderek artan bir güçle operasyon düzenleyeceğini belirten Netanyahu, “Şu andan itibaren müzakereler sadece ateş altında yürütülecek. Bu sadece başlangıç” dedi.

NE OLMUŞTU?

Netanyahu, İsrail’in Gazze’deki tüm hedeflerine ulaşana kadar saldırılara devam edeceğini aktardı. İsrail’in dün gece saatlerinde Gazze Şeridi’ne başlattığı saldırılarda şu ana kadar 404 kişi hayatını kaybetti, 562 kişi de yaralandı.

Related Posts

Vali Bakan, Muhtarlarla Toplantı Düzenledi

Amasya Valisi Önder Bakan, Taşova’da muhtarlarla köylerin sorunlarını görüşmek için bir araya geldi.

Dilan Çıtak Gözaltına Alındı

Şarkıcı Dilan Çıtak, ‘dur’ ihtarına uymayıp polisin üzerine sürünce gözaltına alındı.

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: İki Tacir Tutuklandı

Akhisar’da düzenlenen operasyonda iki zehir taciri yakalanarak cezaevine gönderildi.

İHA, Zoom Yarışmasında 4 Ödül Aldı

İhlas Haber Ajansı, 28. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması’nda 4 ödül kazandı.

Yalova’da farklı firmalarda çalışan 45 işçi zehirlendi

Yalova’da aynı yemek şirketinden yemek yiyen, farklı firmalarda çalışan 45 işçi gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelere kaldırıldı.

Yangında Hayatını Kaybeden İtfaiyeci Toprağa Verilecek

Bursa’da orman yangınına müdahalede kalp krizi geçiren itfaiyeci Ramazan Şaşkın, cenaze töreniyle defnedilecek.