Özgür Özel: 2025’te geçim yoksa seçim var

Manisa’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel 680’inci Kreşi Açtı

Manisa’da Spil Çocuk Evi’nin açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’li belediyelerin 680’inci kreşini hizmete açtıklarını duyurdu.

Manisa Şehzadeler Belediyesi tarafından Çarşı Mahallesi’nde inşa edilen Spil Çocuk Evi’nin açılış törenine, Özgür Özel’in yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve CHP Manisa Milletvekilleri de katıldı.

Özel, burada yaptığı konuşmada iktidarın kreşleri kapatma politikasına değinerek bu tür engellemelere karşı olduklarını belirtti. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Manisa’da büyük bir başarı elde ettiklerini vurgulayan Özel, gelecek dönemde de halkın yaşamını kolaylaştıran hizmetleri sürdüreceklerini dile getirdi.

‘Çalışanın Cebinden Para Alındı’

2025 yılı için belirlenen asgari ücretin yetersizliğine dikkat çeken Özel, “İlk kez bir yeni yılda çalışanlara para eklenmedi, aksine onlardan para alındı. Asgari ücretlilerin gerçek enflasyon oranı yüzde 80” şeklinde konuştu.

Emekli maaşlarına yapılacak zam konusunda “en az 1 asgari ücret” çağrısında bulunan Özel, erken seçim talebini yineleyerek “Geçim sıkıntısı varsa, seçim kaçınılmazdır” dedi.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Fransa Genelkurmay Başkanı Burkhard: Rusya Fransa’yı Avrupa’da baş düşmanı olarak görüyor

Fransa Genelkurmay Başkanı Thierry Burkhard, düzenlediği basın toplantısında Rusya’nın Fransa’yı “Avrupa’daki baş düşmanı” olarak gördüğünü ifade etti. Burkhard, Rus uydularının uzaydaki manevralarının “uydularının yörüngelerini engellemek ve onları gözetlemek” amacıyla yapıldığını ifade etti.

Ekranı karartılan SÖZCÜ TV’ye mahkemeden ret!

Doğru ve tarafsız haberciliğin adresi SÖZCÜ TV’ye RTÜK tarihinin en ağır cezalarından biri verildi. Ekranı karartılan SÖZCÜ TV’nin itirazı mahkeme tarafından reddedildi.

Sıcaklıkların artmasıyla suyu çekilmeye başlayan Bafa Gölü’nde kirlilik yaşanıyor

Sıcaklıkların Artmasıyla Kirlilik Başlayan Bafa Gölü İçin Endişe Verici Durum Son dönemde hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte, Muğla’nın güzelliklerinden biri olan Bafa Gölü’nde su seviyesinde ciddi bir düşüş…

Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde tahliye kararı çıktı

İstanbul’da uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Mattia Ahmet Minguzzi’nin ailesine yönelik tehdit ve hakaret davasında yargılanan 2 sanığın, 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliyesine karar verildi.

Vatikan’da kritik ziyaret: Zelenski ile Papa görüştü

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo ile bir araya geldi.

Somali’deki askeri eğitim kampında intihar saldırısı

Somali’nin başkenti Mogadişu’da Jaalle Siyaad Askeri Eğitim Kampı’na bombalı intihar saldırısı gerçekleştirildiği açıklandı. Somali Savunma Bakanlığı, intihar saldırısına karşılık verdiklerini bildirdi.