Özgür Özel: Bugün saat 15.00’te büyük bir sürpriz yapacağız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mersin İl Başkanlığı’nı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mersin’de İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Özel’e İl Başkanı Koral Ömür, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP genel başkan yardımcıları Burhanettin Bulut, Gökan Zeybek, Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya ile Mersin milletvekilleri Hasan Ufuk Çakır, Gülcan Kış ve Talat Dinçer eşlik etti. Özel ve Ömür İl Başkanlığı binası önünde toplanan halka hitap etti.

Özel, konuşmasında önemli bir açılış törenine değinerek, “Bugün saat 15.00’te bir büyük açılış töreninde buluşacağız. Orada Türkiye gündemine dair ne varsa konuşacağız. Hatta oradan uzun süredir beklenen bir başlangıcı yapacağız. Bir büyük sürpriz yapacağız.” dedi. Mersin ziyareti hakkında da konuşan Özel, saat 15.00’te Mersin’den Türkiye’ye yeni bir mesaj ve başlangıç yapacaklarını belirtti. Bu nedenle vatandaşları bu önemli etkinliğe davet etti.

Özel’in Konuşmasından Başlıklar:

  • Büyük açılış töreni saat 15.00’te yapılacak.
  • Türkiye gündemine dair konuşmalar gerçekleştirilecek.
  • Uzun süredir beklenen başlangıç yapılacak.
  • Mersin’den Türkiye’ye yeni bir mesaj verilecek.
  • Vatandaşlarımızın desteği beklenmektedir.

(ANKA HABER AJANSI)

Related Posts

Gazeteci Timur Soykan serbest bırakıldı

‘Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ iddiasıyla gözaltına alınan gazeteci Timur Soykan yurtdışı çıkış yasağı şeklindeki adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı.

Kılıçdaroğlu’ndan operasyonlar sonrası CHP’ye destek: Belediye başkanlarımızın yanındayım; korkmayın, dağılmayın!

Kılıçdaroğlu’ndan operasyonlar sonrası CHP’ye destek: Belediye başkanlarımızın yanındayım; korkmayın, dağılmayın!

Paris’teki Seine Nehri 100 yıl sonra yüzmeye açıldı

Seine Nehri, 1923’te başlayan yüzme yasağının ardından yeniden halkın kullanımına sunuldu. 2024 Olimpiyatları öncesi yapılan 1,4 milyar euroluk temizlik yatırımı sayesinde, nehir artık hem sporculara hem de halka açık üç farklı noktada yüzme imkânı sağlıyor

Gökyüzü karardı aniden bastırdı! 24 kişi öldü 25 çocuk kayıp: Tatil keyfi can pazarına dönüştü

ABD’nin Teksas eyaletindeki Guadalupe nehrinin uyarı için zaman kalmadan bir saatten kısa sürede yaklaşık 8 metre yükselmesiyle gelen sel, bölgede hafta sonunu karavanlar ve tatil kabinlerinde geçirenleri sürükleyip götürdü. Yetkililer sel felaketi …

Avrupa kavruluyor! Sıcaklıklar rekor kırarken klima kullanımı neden hala oldukça nadir? ‘Sıcaklığı 4 derece arttırıyor’

Avrupa’yı etkisi altına alan rekor sıcaklıklar, kıtayı iklim değişikliğinin acı gerçekleriyle yüzleştiriyor. ABD ve Türkiye’ye kıyasla çok daha düşük klima kullanım oranına sahip Avrupa’da, tarihsel alışkanlıklar, yüksek enerji maliyetleri ve mimari engeller, serinleme çabasını zorlu bir ikileme dönüştürüyor.

Halkın özgür haber alma hakkına engel

RTÜK’ün ekran karartma cezasına karşı verilen yürütmeyi durdurma kararı iptal edildi. Salı gününden sonra doğru bilgiye ulaşmak için SÖZCÜ TV’yi açan siyah ekran görecek.