Şizofreni Hastası Anne, İki Çocuğunu Hayatından Eden Olayın Ardından Cenaze Töreni Düzenlendi

ANKARA’nın Keçiören ilçesinde şizofreni hastası olduğu iddia edilen Serpil Altınok Dereci’nin, bileklerini keserek ölümüne sebep olduğu Afra Sümeyye Dereci ve Muhammet Ali Dereci, Kartal’da kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazede baba Mehmet Dereci, çocuklarının tabutlarının başında, “Koruyamadım” diyerek ağladı.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 10 Şubat’ta meydana gelen olayda, şizofreni hastası olduğu iddia edilen Serpil Altınok, henüz bilinmeyen bir sebeple evdeki çocukları Afra Sümeyye Dereci (10), Muhammet Ali Dereci (7) ve A.B.D.’nin (12) bileklerini kesti. Komşuların ihbarıyla adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Afra Sümeyye Dereci ve Muhammet Ali Dereci’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı olan A.B.D. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren A.B.D.’nin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Tutuklanan anne Serpil Altınok Dereci, ruhsal durumunun net teşhisi ve kişinin davranışları üzerindeki etkilerinin saptanması amacıyla Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi’ne sevk edildi.

ÇOCUKLAR TOPRAĞA VERİLDİ

Olayda hayatlarını kaybeden Afra Sümeyye Dereci ve Muhammet Ali Dereci’nin cenazeleri, resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’a getirildi. Kardeşlerin cenazeleri bugün Kartal’daki Kavaklı Camii’nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Pendik Yeni Şeyhli Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ailenin sevenlerinin katıldığı cenazede baba Mehmet Dereci, çocuklarının tabutlarının başında “Koruyamadım” diyerek ağladı.

Related Posts

ABD’den HTŞ’nin terör örgütü listesinden çıkarılabileceği sinyali

ABD’den HTŞ’nin terör örgütü listesinden çıkarılabileceği sinyali

ABD, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump’ın, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak başkanlık kararnamesi imzalayacağını bildirdi.

Barrack F-35 için tarih verdi… ‘Yıl sonuna kadar çözülür’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Türkiye’nin F-35 programına dönmesi konusunda yıl sonuna kadar somut bir gelişme beklediğini söyledi.

Özgür Özel’den orman yangınlarıyla ilgili geçmiş olsun mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, orman yangınlarından etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, “Yangınların en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni ediyorum” dedi.

Trabzon’da Harmantepe şehitleri anıldı

Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde, 109 yıl önce kentin işgali sırasında Harmantepe mevkisinde Rus kuvvetlerinin Karadeniz’e ilerleyişini durdurmak için şehit olan 157 asker için anma töreni düzenlendi.

Felaket anları: Anız yakarken ormanı yaktılar

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin 12 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı. İlk tespitlere göre anız yangınında alevlerin ormana sıçradığı belirlendi. Anız yakanların tespit edilmesi çini çalışma başlatıldı.