TÜRGEV’in başkanı değişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çocukları Bilal Erdoğan ve Esra Albayrak’ın yönetici olduğu Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’nın (TÜRGEV) başkanı değişti. Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun, görevini Hatice Akıncı Yılmaz’a devretti.

DHA’nın haberine göre TÜRGEV 2024 Olağan Genel Kurul Toplantısı, 31 Mayıs cuma günü SETA Vakfı’nda vakıf meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. 2018 yılından bugüne kadar TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı olan Fatmanur Altun, görevini Hatice Akıncı Yılmaz’a devretti.

Yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda; Esra Albayrak, Ali Kâmil Güzel, Fatih Selman, Burcu Birinci, Hakan Kekeç, Özgül Özkan Yavuz, Sultan Işık ve Ömer Faruk Yeşilyurt yönetim kurulu üyesi; Murat Şeker, Feride Nur, Müberra Bingöl ve Muradiye Ateş ise yedek yönetim kurulu üyesi oldu.

Fotoğraf: DHA

Aralarında Bilal Erdoğan, Esra Albayrak, Mustafa Demir ve Mevlüt Uysal’ın da bulunduğu Vakıf Meclisi söz konusu toplantıda ‘Filistin’in haklı davasında her daim Filistinlilerin yanında olacaklarını’ belirtti.

Hatice Akıncı daha önce Ensar Vakfı’nda Mütevelli Kurulu üyeliği yapmıştı.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx