Yolcu otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

Kar Yağışıyla Kayganlaşan Yolda Meydana Gelen Kaza: 14 Kişi Yaralandı

Bayburt-Gümüşhane kara yolundaki Geçit köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Ali Osman Ulusoy’a ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle istinat duvarına çarpıp durdu. Kaza sonucunda otobüsün camları kırılarak, içinde 5’i çocuk toplam 14 kişi yaralandı.

Olay yerine haber verilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri harekete geçerek yaralılara ilk yardım müdahalesinde bulunarak, Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevki gerçekleştirdi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Kaza sonrasında hafif yaralarla atlattığı kaza diğer yolcular, başka bir otobüsle seyahatlerine devam ederken, Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanedeki yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, yaralıların tedavilerinin hızlı bir şekilde tamamlanarak taburcu edileceğini vurguladı.

Related Posts

Kılıçdaroğlu’ndan operasyonlar sonrası CHP’ye destek: Belediye başkanlarımızın yanındayım; korkmayın, dağılmayın!

Kılıçdaroğlu’ndan operasyonlar sonrası CHP’ye destek: Belediye başkanlarımızın yanındayım; korkmayın, dağılmayın!

Paris’teki Seine Nehri 100 yıl sonra yüzmeye açıldı

Seine Nehri, 1923’te başlayan yüzme yasağının ardından yeniden halkın kullanımına sunuldu. 2024 Olimpiyatları öncesi yapılan 1,4 milyar euroluk temizlik yatırımı sayesinde, nehir artık hem sporculara hem de halka açık üç farklı noktada yüzme imkânı sağlıyor

Gökyüzü karardı aniden bastırdı! 24 kişi öldü 25 çocuk kayıp: Tatil keyfi can pazarına dönüştü

ABD’nin Teksas eyaletindeki Guadalupe nehrinin uyarı için zaman kalmadan bir saatten kısa sürede yaklaşık 8 metre yükselmesiyle gelen sel, bölgede hafta sonunu karavanlar ve tatil kabinlerinde geçirenleri sürükleyip götürdü. Yetkililer sel felaketi …

Avrupa kavruluyor! Sıcaklıklar rekor kırarken klima kullanımı neden hala oldukça nadir? ‘Sıcaklığı 4 derece arttırıyor’

Avrupa’yı etkisi altına alan rekor sıcaklıklar, kıtayı iklim değişikliğinin acı gerçekleriyle yüzleştiriyor. ABD ve Türkiye’ye kıyasla çok daha düşük klima kullanım oranına sahip Avrupa’da, tarihsel alışkanlıklar, yüksek enerji maliyetleri ve mimari engeller, serinleme çabasını zorlu bir ikileme dönüştürüyor.

Halkın özgür haber alma hakkına engel

RTÜK’ün ekran karartma cezasına karşı verilen yürütmeyi durdurma kararı iptal edildi. Salı gününden sonra doğru bilgiye ulaşmak için SÖZCÜ TV’yi açan siyah ekran görecek.

Türkiye’de faaliyet gösteren siyasi parti sayısı belli oldu…

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının güncellediği kayıtlarına göre, 180 siyasi partinin faaliyette olduğu Türkiye’de, AKP 10 milyon 878 bin 733 ile en fazla üyeye sahip siyasi parti konumunda bulunuyor.